Καλώς ορίσατε στο 24ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά τα Μέλη του Τμήματος Διαγνωστικής & Θεραπευτικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλούν στο 24ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από τις 14-16 Νοεμβρίου 2019.

Η επιστημονική αυτή συνάντηση, που αποτελεί την κορυφαία έκφραση του Ελληνικού Κολεγίου Ακτινολογίας, είναι ταγμένη στην προαγωγή της έρευνας και της εκπαίδευσης στην Ακτινολογία στη χώρα μας.

Απευθύνεται σε όλους τους ειδικευόμενους, ειδικευμένους, Ακτινολόγους, στα Μέλη ΔΕΠ Ακτινολογίας, Ακτινοθεραπευτές Ογκολόγους Πυρηνικούς Ιατρούς, Ακτινοφυσικούς αλλά και σε όλα τα Μέλη της Ιατρικής Κοινότητας, καθώς και Τεχνολόγους Ακτινολογίας.

Το Συνέδριο είναι βήμα για την παρουσίαση της ερευνητικής δραστηριότητας, την διάχυση της κλινικής εμπειρίας, ιδίως σε θέματα τεχνολογίας αιχμής, αλλά και την αναζήτηση τρόπων βελτιστοποίησης και εναρμόνισης της εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Ακτινολογία στον Ελλαδικό χώρο.

Ευελπιστούμε το 24ο Διαπανεπιστημιακό Συνέδριο Ακτινολογίας να προσδώσει χώρο για τη διερεύνηση της επικοινωνίας, την ανανέωση των δεσμών αλλά και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των μελών της κοινότητας της Ιατρικής Απεικόνισης.

Προσβλέπουμε στην ενεργό συμμετοχή σας και σας περιμένουμε στην Πάτρα…

Με φιλικούς χαιρετισμούς και εκτίμηση

Θεόδωρος Πέτσας

Καθηγητής Ακτινολογίας Πανεπιστημίου Πατρών
Πρόεδρος του Συνεδρίου

Υποβολή Περιλήψεων

Έναρξη υποβολής
28 Μαρτίου 2019

Καταληκτική Ημερομηνία
05 Σεπτεμβρίου 2019

 

E-posters

Καταληκτική Ημερομηνία
05 Σεπτεμβρίου 2019

 

Αφίσα Συνεδρίου

conference poster
Πανεπιστήμιο Πάτρας Πανεπιστήμιο Πάτρας
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πανεπιστήμιο Κρήτης Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πανεπιστήμιο Αθηνών Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πανεπιστήμιο Θράκης Πανεπιστήμιο Θράκης